Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Devils – Winnipeg

Winnipeg var som väntat inblandat i ytterligare ett målkalas natten till idag - bra chans till mål även denna natt, när man gästar Devils.

Devils är helt iskallt, 10 raka förluster. Kommer närmast från bortaförluster mot Colorado och Arizona vilket ju säger ganska mycket om statusen. Det är uttalat uppgivet men nuvarande svit är ju inte snygg och när man nu kommer hem bör man bjuda upp och skapa lite positiv energi, fortfarande återstår ju ganska mycket hockey att spela. Devils har som traditionen bjuder varit ett "under-lag" även denna säsong men lätt att spekulera i öppnare spjäll i denna fas. Torsk med 4-5 i Arizona senast var ett steg i den riktningen.

Öppna spjäll är det ju mest hela tiden med Winnipeg inblandat. Natten till idag var man sig likt i Nashville, åt båda håll - blev till slut torsk med 4-5 efter sudden. Fjärde raka förlusten och det är ju "tyvärr" ridå för Winnipeg. Hade kunnat bli kul att följa i slutspelet men man har ju inte riktigt haft defensiven. Lär inte bli mindre offensivt under avslutningen. Flera spelare gör poängmässigt bra säsonger. Scheifele har snudd på ett skott på poängligan och Laine på skytte- och rookieligan. Definitivt någonting att väga in, ingen större risk att dom slår av. Backupen Hutchinson i buren inatt.

Winnipeg har gått Ö 5,5 i åtta av de tio senaste bortamatcherna, flera gånger med marginal, och det är ovanligt bra läge att få med sig Devils på en offensiv dans. Ö/U-oddsen är för "Devils-standardiserade" och målspelet gillas.
Ishockey

Devils – Winnipeg

 • Postad:
  14 mar 2017
  11:43
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: ÖVER 5.5
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,18
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  15 mar 2017
  00:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo