Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ebony Boko – Övriga

Solvalla lopp 7:
Här väljer vi att spela 1 Ebony Boko som var sämre senast, men var sjuk då och lär vara klart bättre idag. Han har perfekta förutsättningar med spår 1 över 1640 och vi tror han har bra chans att leda detta runt om. Det blir även barfota runt om nu och motståndet känns passande. Vi kliver in med 4 units till 4.50, utan att tveka!
Trav

Ebony Boko – Övriga

 • Postad:
  15 mar 2017
  17:51
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 4,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  15 mar 2017
  20:41
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-03-15 19:01

Utgång på V86

michael 2017-03-15 18:43

bra tips
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td