Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Monaco – Manchester City

Svårt att slå kasinot i Monte Carlo!

Alla som älskar offensiv fotboll (d.v.s. typ alla utom Niklas Jarelind) kommer att bänka sig framför returmatchen emellan Monaco-Manchester City. Första mötet var hela Champions League-säsongens mest anfallsglada match och siffrorna är självtalande: 5-3 till Manchester City. Monaco inledde matchen mycket piggt, men det var Manchester City som spurtade klart starkast. Imponerande av Guardiolas mannar!

Monaco har i övrigt haft en fenomenal säsong och laget leder med rätta franska Ligue 1 med tre poäng fler än PSG. Monaco har spelat tio ligamatcher efter årsskiftet med ett urstarkt facit: åtta vinster och två kryss. Senast blev det "bara" blyga 2-1 hemma mot Bordeaux, men det var med en del tankar på den här matchen. Monacos övriga vinster har i många fall varit fullkomligt briljanta storvinster. Fjolårets täta Monaco har plötsligt även blivit ett sprudlande kreativt Monaco - mycket bra defensiv, mycket bra offensiv!

Monaco har inte enbart bevisat kvaliteten i Frankrike. Den enda förlusten förutom 3-5-matchen var gruppavslutningen borta mot Leverkusen i en match som inte betydde något. Värt att notera är att båda var bortamatcher, d.v.s. Monaco är obesegrat här hemma i CL 2016/2017. Hemmatrenden kan mycket väl bestå, trots att Manchester City (också) är ett sylvasst fotbollslag.

Manchester City ligger trea i Premier League med mersmak på andraplatsen. Lagets senaste ligamatch mot Stoke var dock ingen höjdarhistoria: 0-0 efter en extremt uddlös insats. Manchester City skapade faktiskt endast ett (1!) avslut på mål under 90 minuters spel mot Stoke. Laget spelade därefter FA-cupmatch borta mot Middlesbrough i helgen. Manchester City gjorde en god insats och vann säkert med 2-0. En nackdel med den matchen är att Guardiola använde så gott som bästa startelvan snarare än att rotera. Manchester City kan vara mer slitet än brukligt inför kvällens storutmaning.

Ett svårslaget Monaco kommer att bjuda Manchester City på en ännu klurigare uppgift än i möte ett. Hemmafavören kan bli tungan på vågen och generera en liten payback (eventuellt inte tillräcklig för nettovinst) till huset i Monte Carlo.

Fotboll

Monaco – Manchester City

 • Postad:
  15 mar 2017
  17:47
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,06
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  15 mar 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

lokalime 2017-03-15 23:00

Snyggt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td