Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr1:

Pelicans - Blazers = OVER 206.5 @ 1.40
Warriors - 76ers = OVER 213 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Det känns som Pelicans har lite svårt att hitta vilket spel man vill ha nu med två superstjärnor i laget, det blandas och ges från match till match känns det som och kanske dras man med i det tempot och spelstilen som motståndarna vill ha eftersom man inte själva är trygga i något system för stunden. Senast blev det otroligt mycket poäng mot Hornets, 224 efter 4Q och 247 efter OT men innan det blev det 181 mot Raptors vilket är totalt skilda världar.

Här möter man ett Blazers som vill dra upp tempot och har ofta väldigt mycket poäng i sina matcher. I Blazers senaste 9 matcher har båda lagen gjort 100+ poäng i matchen och Blazers har gjort minst 110 poäng i 8 av dessa, missen så landade man på 106 poäng vilket förmodligen skulle räcka till linan vi har idag. Snittet över denna perioden ligger på otroligt höga 229.33 poäng per match.

Lagen är för närvarande väldigt missmatchade då Blazers har en guardduo som öser in poäng och är starka på den positionen samtiigt som Pelicans har ligans två kanske bästa big mens under korgen. Båda lagen bör kunna leverera offensivt för deras stjärnor spelar på olika positioner vilket gör att samtliga spelare bör dominera sin matchup och leverera offensivt.

Lagen har mötts 2 gånger denna säsongen med 223 och 214 poäng som slutresultat. Blazers drar alltid upp ett högt tempo med mycket poäng i sina matcher och Pelicans kommer från en riktigt highscoring match så jag tror båda lagen når 100+ här och linan klaras enkelt!


------------------------------------------------------

Warriors har nu 3 raka förluster vilket måste vara första gången på många år som det händer, dock har 2 förlusterna varit mot topplag, Celtics och Spurs samt så förlorade man mot formstarka Wolves med 1 poäng. Senast vilade man sina stjärnor men samtliga som vilades ska vara tillbaka idag så man är i fullt slag igen.

Man har också haft ett tufft schema med 7 av senaste 8 matcherna på bortaplan där man är betydligt sämre. Nu vänder man hem igen och är storfavorit mot usla 76ers och det känns som en väldigt lämplig match för Warriors att få fart på sin normalt flygande offensiv igen.

76ers har spelat väldigt offensiv på slutet, 17 raka matcher har gått över 200 poäng och i 13 av dessa har båda lagen gjort 100+ i matchen. Man kommer från en oväntad seger mot Lakers där man gjorde 118 poäng vilket är riktigt starkt.

Känns som denna ojämna matchen kan bli väldigt öppen vilket leder till en hög score. Warriors måste ha fokus på att få igång offensiven igen och 76ers är så pass usla så det är en lämplig motståndare att ösa in poäng på. 76ers kan dock springa med och göra 100+ vilket man gör väldigt ofta och jag tror det är goda chanser att denna kliver över 220 poäng!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

 • Postad:
  14 mar 2017
  22:38
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  15 mar 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td