Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ajax – FC Köpenhamn

FCK-svenskarna steppar närmare Friends Arena?

Det kan bli härlig fotbollsdramatik när högt rankade Ajax ska försöka vända ett 1-2-underläge hemma mot svenskinfluerade danska dominanten FC Köpenhamn. Det var Ajax som hade störst bollinnehav i första mötet (64%), men lagets spel var alldeles för långsamt och ineffektivt. Det var särskilt dåligt i första halvleken. Ajax justerade sig och blev bättre i andra, men dock utan att få utdelning.

Ajax trivs som tulipaner i vasar på hemmaplan där laget gjort ett oräkneligt antal urstarka prestationer. Det är dock inte optimalt att Ajax parallellt med Europa League behöver fokusera på toppstriden mot ettan Feyenoord. Ajax är fyra poäng efter rivalen. Det väntar bortamatch mot Excelsior tre dagar efter denna duell. Ett annat orosmoln är att lagkaptenen Davy Klaassen är avstängd.

FC Köpenhamn har tillika en tung avstängning: mittbacken Zanka Jörgensen. Ersättaren Okore är inte lika trygg. Startelvan ser dock som helhet stark ut. Det är lätt att förstå att FC Köpenhamn har gått bra på alla fronter denna säsong.

Gästerna har skaffat sig en behaglig ligasituation. FC Köpenhamn leder danska ligan med fantastiska 12 poängs marginal. Tabellraden är fenomenala 18-7-0. Senast räknade FCK hem en enkel 2-0-seger hemma mot Esbjerg. Tack vare den stora serieledningen kommer det att läggas störst koncentration på Europa League i vår. Inte minst ifrån de fyra svenskarna Olsen, Johansson, Antonsson och Augustinsson som säkerligen gärna vill spela finalen på Friends Arena.

Jag räknar med att det blir ställningskrig igen och även om Ajax ska vara hemmafavorit så köper jag inte det stora favoritskapet på oddsmarknaden. Spelvärde hämtas i FCK-plushandikappet!

Fotboll

Ajax – FC Köpenhamn

 • Postad:
  16 mar 2017
  01:37
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.75 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  16 mar 2017
  21:05
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Europa League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td