Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Canadian Rolls – Övriga

Åby lopp 6:
Här väljer vi att spela 2 Canadian Rolls som har rakt ut och vi tror han tar hand om ledningen sedan körs där. Hästen var bra i årsdebuten och har visat att han han duger på svenskmark tidigare. Vi tror han leder detta från start till mål och väljer att spela 4 units till 3,50 utan att tveka!
Trav

Canadian Rolls – Övriga

 • Postad:
  16 mar 2017
  16:02
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  16 mar 2017
  20:09
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td