Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus hcp + Over

Spel Nr1:

Wizards -2.5 @ 1.42
Clippers - Bucks = OVER 200 @ 1.40

Totalt odds: 2.05 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Wizards förlorade senast mot formstarka Wolves men den förlusten låg nästan och väntade efter att man hade 5 raka vinster, varav dom senaste 2 i OT och det var också 5:e raka bortamatchen vilket gjorde att laget slitit hårt på spelarna under en kort period. Nu har man kommit hem igen där man är otroligt starka med sitt 26-9 record på hemmaplan och man har också vilat så man bör vara fräscha igen. Wizards har spelat otroligt bra under en längre period och hotar nu faktiskt Cavaliers om första platsen i East. Även om man förlorade senast så gjorde man ändå 104 poäng framåt och offensiven levererar fortsatt vilket ligger på nivåer som Mavericks normalt inte kan hänga med i.

Mavericks är precis som Wizard betydligt bättre på hemmaplan och här spelar man alltså borta där man är 8-28 denna säsongen. Mavericks har spelat bättre på slutet men det är på hemmaplan, 7 av lagets senaste 9 matcher är på hemmaplan. På bortaplan har man 5 raka förluster och senast hade man inte en chans när man förlorade med 22 poäng mot Raptors som är klart sämre än Wizards för stunden. Innan dess förlorade man också mot usla Suns så formen är på väg neråt igen för Mavericks och nu börjar ett tuffare schema med bortamatcher där man sällan hänger med i matcherna.

Idag har man också stora problem i laget. Laget PG Deron Williams har ju trejdats bort sedan tidigare. Noel som man trejdat till sig kommer troligen inte spela idag och en av lagets bästa scorers Wesley Matthews skadade sig senast och är mycket tveksam till spel även han i afton.

Ett skadefritt Mavericks ska normalt ha mycket svårt att hänga med mot starka Wizards på bortaplan och nu när skadeläget är problematiskt så tror jag på en överkörning från hemmalaget som inte behöver deppa efter en sällsynt förlust senast eftersom Wizards spelar overall riktigt bra basket och har gjort det en längre tid, så en förlust ska inte rubba självförtroende som byggt upp senaste veckorna.


--------------------------------------------

Bucks vann när dessa lagen möttes för 11 dagar sedan med 112-101 vilket startade en 6 matcher lång vinststreak för Bucks som sedan tog slut senast när man förlorade 93-113 mot Grizzlies.

Clippers blandar och ger en hel del men är på det stora hela ett riktigt bra lag som kommer bli att räkna med i slutspelet. Senaste 9 matcherna har man nått 100+ i 8 stycken, enda missen i en match som landade på 198 poäng, nära linan vi får här.

Clippers på hemmaplan vill alltid dra upp ett högt tempo och spela en basket som publiken gillar med mycket poäng och snabbt spel. Det känns därför som det hänger mycket på hur Bucks presterar här för hur vi ska klara denna linan. När då Bucks har en riktigt god form där man gör 100+ i väldigt många matcher så tror jag att denna linan kommer klaras enkelt.

Enligt mig är det goda chanser att vi toppar 210 igen precis som när lagen möttes nyligen, chansen till hög score är betydligt högre nu när Clippers har hemmaplan så jag tycker denna linan är klart för lågt satt!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus hcp + Over

 • Postad:
  15 mar 2017
  22:51
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  16 mar 2017
  00:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td