Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Philadelphia – Pittsburgh

Philadelphia behöver en jättespurt - kan inte få en bättre start än att besegra Pittsburgh i rivalmötet och läget är intressant.

Sju pinnar och fyra lag upp för Philadelphia Flyers - det är inte många procents chans till slutspel men seger mot Pittsburgh inatt vore en välkommen boost. Sedan väntar tre raka mot avsågat motstånd och en strimma kan åtminstone tändas. Rejält bittra förluster på sistone, inte minst mot Boston, och ingen iskall form. Det finns temperament även i årets upplaga av Flyers och det blir lätt att tro på en kraftansamling och ett "sista" försök inatt.

Pittsburgh testas verkligen. Har varit borta i väst och spelat fyra raka på kort tid. Har gjort det fortsatt starkt men med detta schema och denna hemska frånvarolista är det onekligen läge att spekulera i bakslag. Streit faller nu också av allt att döma bort och med Määttä, Letang och Daley borta sedan tidigare är backläget allt annat än bra. En del betydande frånvaro även framåt och lägg därtill alltså det ovanligt tuffa schemat med mycket resande på sistone.

Bra insatser av Flyers i tidigare möten men ingen utdelning - klart intressant läge att nu gå på laget. Kan verkligen bygga intensitet och det kan bli för mycket för Pittsburgh inatt. Flyers-upplägget lockar här!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Philadelphia – Pittsburgh

  • Datum:
    16 mar 2017
    00:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td