Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Roma – Lyon

Lacazette får fira med rom(a) och cola?

Lyon och Roma bjöd på läcker fotboll i första mötet som blev rättvisa 4-2 till Lyon. Roma såg mer rejält ut i första halvleken och ledde med 2-1 i halvtid. Italienarna blev dock som förbytta i en andra halvlek där Lyon samtidigt växlade upp flera nivåer. Lyon agerade som ett lag som kan vinna hela Europa League!

Romas dagsform är minst sagt tveksam. Det är mer än bara första mötet som har gått snett på senaste tiden. Laget har förlorat fyra av sex senaste matcherna, däribland viktiga dueller i Serie A där Roma kämpar hårt för att ta andraplatsen. Roma ligger två poäng framför trean Napoli. Tabelläget gör att det finns risk att Europa League-åttondelsfinalen nedprioriteras lite om Roma inte får tidigt mål. Blott tre dagar efter Lyon-matchen väntar viktig hemmamatch mot Sassuolo.

Roma har skadefrågetecken för flera spelare: backarna Emerson och Peres respektive offensivspelaren Perotti. Det är inga viktiga spelare, men visst är det en nackdel att inte ha alla spelare 100% redo när det vankas tätt matchande. Roma kan tvingas till delikata avvägningar under matchens gång. Ju längre matchen mot Lyon står oavgjord eller i underläge, desto mindre skäl att låta spelare som ska starta mot Sassuolo stanna kvar på planen.

Lyons fräna upphämtning i möte ett var ingen tillfällig "lidnersk knäpp". Nej då, Lyon har spelat på en mycket hög nivå i flera veckor. Laget har sex vinster på sju senaste tävlingsmatcherna. Där ingår vinster som 5-0 mot Metz, 4-1 borta mot AZ Alkmaar, 7-1 hemma mot AZ Alkmaar och 4-0 mot Toulouse. Briljant!

Lyons nivå var betydligt mer ojämn i höstas och därför har laget halkat hjälplöst efter topptrion i Ligue 1. Det är omöjligt att nå ikapp topp-3. Laget har däremot tagit fjärdeplatsen som i en ask med fem poäng ner till Marseille. Det trygga tabelläget gör i sin tur att fullt fokus kan läggas på torsdagens retur. Lyon vet att det kan bära riktigt långt om man klarar av detta hinder. Tränaren vilade flera spelare i senaste ligamatchen, däribland en pigg Lacazette som mycket väl kan kontra in Lyon-mål.

Visst lär Roma ge det ett försök de första 15-20 minuterna, men ett formtoppat Lyon bör stå emot det och sedan defilera mot avancemanget. Oddset är extraordinärt bra och jag går in med en extra hög Lyon-insats!

Fotboll

Roma – Lyon

 • Postad:
  16 mar 2017
  01:21
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.50 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,15
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  16 mar 2017
  21:05
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Europa League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-03-16 12:33

ryggas
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td