Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Carolina – Minnesota

Förluster för Minnesota på slutet men inte läge att börja tvivla - gästar nu Carolina och oddset har hoppat upp till trevlig nivå.

Ja, svårt att klaga på Minnesotas senaste förluster, 2-4 i både Chicago och Washington. I Chicago var Minnesota riktigt, riktigt bra och förtjänade sannerligen bättre. Tydligare förlust i Washington men ganska taskig tajming, mötte ett retat och förbättrat Caps. Minnesota har torskat fem av sju på slutet och det är ju resultatmässigt en given svacka jämfört med tidigare superstabilitet - men spelmässigt är det svårt att gnälla. Scandella ser ut att falla bort här och backläget är inte klockrent men heller ingen större fara, god klass med Suter som chef. Viktigt att nu slå tillbaka - dels förstås i toppstriden mot Chicago och San Jose, dels också för att hålla tveksamma rubriker borta och tappa det "momentum" som laget haft i flera månader.

Här går Minnesota onekligen ner rätt rejäl i svårighetsgrad. Carolinas slutspelschans är bara teoretisk, bara vunnit 4 av de 16 senaste och detta lätt valpiga gäng skulle få svårt att stå emot under spurten är inte oväntat. Poäng i fyra raka nu, dock mot motståndare som vacklat. 8-4-segern i Islanders var ju minst sagt onormal. Suddenföll sedan i returen här hemma - den hemmamagi som Carolina omgavs av innan jul är sedan länge borta.

Oddsen har hamnat för tight här, onekligen en överreaktion på Minnesotas svaga poängskörd på sistone. 2,28 är solklart att lira med.
Ishockey

Carolina – Minnesota

 • Postad:
  16 mar 2017
  12:36
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,28
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  17 mar 2017
  00:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td