Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Denver Nuggets – Los Angeles Clippers

Spel Nr1:

Nuggets -6 @ 2.12 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Vi har många gånger spelat mot laget som är B2B på den höga höjden och tunna luften i Denver och jag gör det igen.

Denna gången är det Clippers som efter sin sena match igår ska resa upp till Denver och möta ett utvilat hemmalag. Clippers vet om att denna situationen är extremt krävande och har därför redan på förhand valt att lämna sina 2 all-star big mens hemma i LA då både Griffin och Jordan inte är med till denna matchen. Dessa 2 var klart bäst i Clippers igår och det är rejäla avbräck som kommer synas i denna matchen.

Nuggets har ganska god form med 3 raka vinster och 7 vinster senaste 10 matcherna vilket gör att man fortsatt har den sista slutspelsplatsen i west. Ska man kunna behålla den platsen så måste man fortsätta vinna och varenda match blir viktig för laget. Därför bör skärpan vara riktigt hög inför denna matchen. Man har några små skavanker på spelare men det är spelare som missat matcher titt som tätt på slutet så man är vana att klara sig utan dom.

Clippers har nästan redan på förhand deklarerat att detta är en match som man inte vill riskera sina viktiga spelare i utan man lämnar dom hemma, man hoppas såklart man kan vinna ändå men kommer inte gråta floder om det blir en förlust utan man räknar nästan med att det blir förlust här, hellre det än att slita på stjärnspelarna.

Det kan ju också vara faran för Nuggets när dom ser att Clippers är reservbetonat, man kan tro att saker och ting löser sig själv. Det vore dock konstigt om Nuggets tar något för givet här då Clippers är ett lag ovanför dom i tabellen och som sagt så är varje match väldigt viktig för Denver.

Nuggets ska helt enkelt ha så mycket mer energi än Clippers här så man bör springa iväg med en klar seger tror jag!


BOL!
Basket

Denver Nuggets – Los Angeles Clippers

 • Postad:
  16 mar 2017
  22:44
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 1 -6
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,12
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  17 mar 2017
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td