Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Vancouver – Dallas

5,5-lina med det för dagen mycket tydliga "överlaget" Dallas är tacksamt - även när motståndet heter Vancouver.

Det blev aldrig någon riktig kontakt för Dallas och sedan en tid tillbaka är det tvärkört. Kommer nu från 2-5, 1-5 och 1-7 och visst är man ett uppgivet lag. Visar inga ansatser att spela för stoltheten och ta tag i sin hela säsongen risiga defensiv och man är ett lag utan givet ledarskap. Benn och Seguin vill säkert klättra i poängligan, mycket mer motivation än så är svårt att finna i Dallas-lägret. Är ju uttryckligt offensivt byggt och det är sannerligen ingen vågad gissning med ytterligare en bunt måkalas under säsongsavslutningen. Har gått Ö 5,5 i 38 matcher denna säsong, näst flest i ligan bakom Pittsburgh. Ö 5,5 i 11 av de 14 senaste.

Vancouver har ju inte samma profil, den klassen finns ju helt enkelt inte framåt. Precis som Dallas är man ju dock helt avsågat och det har varit lite öppnare spjäll i ett antal matcher på slutet. 3-6 hemma mot Boston senast efter ras i slutperioden. En del Sedin-produktion kunde föras in på pluskontot, de avslutar säkerligen gärna poängstarkt för att bryta deras negativa spiral en gnutta.

Väldigt lätt att se en offensiv match här, två lag som definitivt är i ett läge där det är roligare att anfalla än att försvara. 5-4 här i höstas och Ö 5,5 i 11 av de 13 senaste mötena i denna arena. Favorit på U är svårt att acceptera!
Ishockey

Vancouver – Dallas

 • Postad:
  16 mar 2017
  12:49
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: ÖVER 5.5
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,02
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  17 mar 2017
  03:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td