Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ferrari B.R – Övriga

Momarken lopp 9:
6 Ferrari B.R var favorit i Kriteriet ifjol och svarade för en bra årsdebut. Vi tycker det är hästen i gängen och kommer 2 Ulisse Kronos bort så tror vi han har jätte chans att vinna. Hittar han en vettig prestationen så tror vi Per Oleg Midtfjeld kommer längst ut i banan och plockar ner samtliga över det långa upploppet. Vi spelar 4 units till 3.50, utan att tveka!
Trav

Ferrari B.R – Övriga

 • Postad:
  17 mar 2017
  15:02
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  18 mar 2017
  17:50
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td