Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Västerbo Exact – Övriga

Momarken lopp 5:
Här väljer vi att spela 5 Västerbo Exact som var strålande i årsdebuten senast och borde vara rejält framflyttad. Nu blir det barfota runt om och hästen är snabb ut och sitter i ledningen. 4/5 från ledningen och vi tror han har bra chans att leda detta runt om. Vi kliver in med 5 units till 5.00 ggr pengarna, utan att tveka!
Trav

Västerbo Exact – Övriga

 • Postad:
  17 mar 2017
  14:56
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 5,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  18 mar 2017
  16:20
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td