Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arizona – St Louis

Snygg kraftsamling av St Louis - klockrent att ta betalt i öknen inatt!

Ganska märklig säsong för St Louis, som har haft både övertygande och risiga perioder. Varit ovanligt streaky och att blott två av lagets 37 senaste gått till OT är en ganska galen notering. Svackan kring månadsskiftet ställde till det men sedan dess har St Louis återigen lyft. Vunnit sex av sju på ett ganska utmanade schema. Bortasegrar mot Minnesota, huvudkonkurrenten LA och senast San Jose säger väl det mesta om hur väl St Louis verkligen kan funka. Toppinsats mot Sharks senast och att Tarasenko fick avgöra och punktera skadade inte, behöver honom i slag. Har nu varit på trippen i Kalifornien men det är inte läge att känna efter - och man visar ju verkligen inga synliga trötthetstecken. LA jagar och dessa ska respekteras hela vägen in i mål, så inte läge att slarva med fokus ens när motståndet heter Arizona.

Det brukar inte St Louis göra: tvärtom, detta är en riktig favoritmotståndare. Åtta raka segrar under ordinarie tid för Blues. Nu är Arizona inne i en hygglig fas och överlag ska man ha beröm för andra halvan, har visat hygglig glöd och hockeyglädje. Samtidigt ska det sägas att schemat varit ganska snällt på slutet. Resultatet som sticker ut är suddensegern i LA, hade dock ganska flyt där.

Arizona-intrycket skrämmer inte nämnvärt och St Louis ska givetvis inte behöva slarva bort sitt momentum här. Väldigt generöst bortaodds och klara siffror ska testas.
Ishockey

Arizona – St Louis

 • Postad:
  18 mar 2017
  12:36
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,18
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  19 mar 2017
  02:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td