Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Carolina – Nashville

Hyggligt dödsryck av Carolina men när Nashville gästar är bortaoddset onekligen attraktivt!

Carolina har varit helt uträknat i streckracet. 3-0-2 på de fem senaste har ändå gjort att liket lever, i synnerhet då man har några matcher tillgodo - men nej. Den enorma push som krävs har Carolina inte i sig och något jätteimponerande intryck har man inte givit trots poängskörden på slutet. Senast blev Eddie Läck oväntad matchvinnare mot Minnesota, hade flytet med sig där. Hemmaspelet har överlag kommit av sig med flera snäpp och man försvagades ju en del vid deadline.

Rejält västmotstånd för Carolina även denna gång, då Nashville gästar. Dessa kommer närmast från Washington - matchen som sådan blev en liten besvikelse men Nashville gjorde det bra och Arvidsson avgjorde i sudden. Tredje raka segern för Nashville, som ännu inte helt kan slappna av - sex pinnar ner till ett LA som definitivt kan hitta en vass spurt. Det har varit enkelt att hålla sig positiv kring Nashville under en lång tid nu. Framåt har det hänt mycket sedan säsongsstarten och stark insats av Rinne senast var välkommet.

Nästan jämna odds här och det är en överskattning av både hemmafavören och Carolinas formrad. Solklart Nashville-lir!
Ishockey

Carolina – Nashville

 • Postad:
  18 mar 2017
  12:22
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2
 • Insats: 8,00
 • Odds: 1,92
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  19 mar 2017
  00:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td