Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Devils – Columbus

Columbus såg fortsatt bra ut igår mot småfarligt motstånd - betydligt tröttare motstånd idag och givetvis bra chans igen.

Det krävdes sudden men att Columbus till slut bortaslog ett streckstridande Islanders var fullt rättvist. Succélaget går nu riktigt, riktigt bra igen och har kommit tillbaka jättestarkt i kampen om seriesegern. Smarta, stabila insatser mest hela tiden och Bobrovsky i målet är mycket stark - fick vila igår, kommer förstås in här. Atkinson avgjorde igår och är tillsammans med Bobrovsky trumfkortet - men framförallt är det ju Tortorellas lagbygge som imponerar, verkligen fått det att funka och harmonin är tillbaka. Darrade ju lite när supersviten sprack men att man nu börjat vinna i denna takt igen är jätteimponerande.

Gästar nu ett Devils som släppt loss en del på slutet och bjudit upp till mer målrika matcher, inte helt ologiskt i och med det avslappnade/avslagna läget. Efter tio raka förluster slog man till mot ett något "bakis" Flyers näst senast. Föll sedan i Pittsburgh med 4-6. Dras med en del skador och jumboplatsen i öst förvånar inte ett dugg, stämmer väl överens med truppen. Lite fredigare på slutet som sagt men det är inget som direkt gynnar Devils, resultatmässigt. Ska det bytas chanser står man sig slätt mot de flesta.

Lagen möttes i ett dubbelmöte nyligen och det blev 2-0 och 3-0 till Columbus. Har fortsatt att imponera sedan dess och har tystat betydligt frejdigare offensiver än detta i veckan. Stark chans och över dubbelt är taget.
Ishockey

Devils – Columbus

 • Postad:
  19 mar 2017
  12:04
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,08
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  19 mar 2017
  18:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td