Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Dubbla + hcp

Spel Nr2:

Cavaliers +8.5 @ 1.41
Nuggets +7.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.06 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Cavaliers har nu fått tillbaka Love från skada vilket gör att supertrion är intakt igen och vi kan förvänta oss att laget bygger upp en bra form inför stundande slutspel. Man är också hotade som 1:a i East nu efter att många andra lag spelat lysande senaste veckorna samtidigt som Cavs varit klena stundtals utan Love så det är viktigt för Cavs att börja vinna igen för att behålla förstaplatsen i tabellen. Vi såg direkt i Loves comeback senast vilken skillnad det blir då man vann mot ett starkt Jazz.

Clippers blandar och ger väldigt mycket men har nu 3 raka förluster och formen är inte på topp. Idag får man tillbaka sina stjärnor som vilade mot Nuggets men motståndet är också på en helt annan nivå här.

Detta känns som en väldigt jämn match där Cavaliers är det i grunden bättre laget men Clippers har hemmaplan. Känns som en i mina ögon ganska öppen match mellan ett Clippers ur form och ett Cavaliers som börjar komma igång. Detta höga hcp:et på det bättre laget känns riktigt bra enligt mig då bortalaget likväl kan vinna denna prestigematchen!


----------------------------------------------------

B2B borta i Denver igen. Denna gången är det Rockets som får den tuffa resan upp till Denver efter att igår ha förlorat mot Pelicans med 112-128. Rockets superstjärna James Harden fick slita hårt igår och spela hela 40 minuter så han lär vara rejält sliten till dagens match och kan inte han bära Rockets så blir det ofta stora problem.

Nuggets fortsätter spela ganska bra, vi skrev om dom senast och man behöver väl inte lägga till så mycket där. Varje match är extremt viktig för laget som kämpar om den sista slutspelsplatsen och nu har man 4 raka vinster.

Återigen så kommer det bli svårt för laget som är B2B på den tunna luften i Denver och Rockets fick slita hårt igår mot Pelicans. Nuggets är utvilade och bör dra upp ett tempo som inte ens tempostarka Rockets kommer orka hänga med i här eftersom man har ont om energi i denna situationen.

Detta höga hcp:et känns mycket bra på hemmalaget som har goda chanser att vinna, kort och gott för att man kommer orka betydligt mer än bortalaget i det här läget!BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Dubbla + hcp

 • Postad:
  18 mar 2017
  19:38
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,06
 • Bet365
 • Datum:
  19 mar 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td