Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – + & - hcp

Spel Nr1:

Blazers +11 @ 1.40
Cavaliers -6.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 7 Units


Kort motivering:

I den första matchen så har vi två lag som spelar riktigt bra för stunden.

Blazers har 7 vinster senaste 9 matcherna och senaste 2 vinsterna har varit riktigt imponerande borta mot både Spurs och Hawks. Offensiven är riktigt vass och man snittar över 110 poäng per match framåt senaste veckorna.

Heat har spelat bra väldigt länge nu men man har ett stort avbräck idag när en av lagets bästa scorer Dion Waiters kommer missa matchen och det kan bli kostsamt.

När lagen möttes i början av säsongen så vann Blazers med 7 poäng.

Jag tycker denna matchen känns stenhård och när Waiters saknas för Heat så anser jag att det är goda skrällchanser för ett Blazers som spelar sin bästa basket för säsongen just nu. Man bör iaf ha mycket goda chanser att hålla denna inom 10 poäng även om man förlorar.


---------------------------------------------------

Cavaliers svek oss igår när man vilade alla superstjärnor och det vore väldigt konstigt om dom inte spelade igår.

Det blev en pinsam förlust igår och det lär finnas ett stor revanschlusta hos hela laget till dagens match då motståndet är på usel nivå. Som jag skrev igår så måste Cavaliers börja vinna lite mer nu eftersom Celtics jagar tätt bakom och man vill nog också få igång spelet lite bättre inför stundande slutspel.

Lakers skrev vi om för några dagar sedan. Man är i fullt tankmode där man nästan vill förlora. Man vilar viktiga spelare hela tiden och låter yngre spelare få chansen att visa upp sig eftersom säsongen redan är körd. Lakers har nu förlorat 12 av dom 13 senaste matcherna, enda vinsten mot bottenkollegan Suns.

Cavaliers bör vara intresserade av att visa upp ett bättre spel idag, mot det sämre Los Angeles laget och det ska vara goda chanser att man vinner med 10+ mot ett Lakers som spelar uselt och inte bryr sig längre.

Därmed har vi ganska bra marginal ner till denna linan och jag tror spelet har goda chanser att sitta!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – + & - hcp

 • Postad:
  19 mar 2017
  20:14
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,03
 • Bet365
 • Datum:
  19 mar 2017
  23:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td