Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + ML

Spel Nr1:

Jazz ML @ 1.41
Hornets - Wizards = OVER 207.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Bulls är B2B här efter att man igår spelade en tuff match borta mot Wizards. Formen fortsätter vara usel för Bulls som nu förlorat 7 av sina senaste 8 matcher. Man saknar också Wade som missar resten av grundserien vilket är ett enormt avbräck och slutspel känns alltmer avlägset för Bulls som inte alls spelar bra nu.

Jazz fortsätter ta steg varje säsong med sitt unga lag och är med sitt 43-26 record ett av dom bättre lagen i ligan. Formen är också god med 6 vinster senaste 8 matcherna, senast förlorade man borta mot Cavaliers men det är en av dom svåraste bortamatcherna man kan ha så ingen skam för den förlusten.

Det är utan tvekan så att Jazz är bättre än Bulls och när då Bulls är i B2B här så att man är slitna så är det enligt mig små chanser att man ska "skrälla" och vinna mot ett stabilt Jazz.


-------------------------------------------


Wizards fina offensiv fortsätter att leverera. I 9 raka matcher har båda lagen i matchen gjort minst 104 poäng i matchen vilket skulle räcka för denna linan. Snittet över dessa 9 matcherna ligger på höga 233.9 poäng per match.

Hornets hade ett rejält bottennapp senast när man endast fick till 77 poäng mot Pacers men innan dess hade man 9 raka matcher där man gjort minst 100 poäng och snittet över dessa matcherna låg på 110.9 poäng per match framåt. Man kan såklart tro att Hornets offensiv är helt ur form efter senaste matchen men jag tror mer att det är en engångsföreteelse eftersom man senaste veckorna har haft en mycket bra offensiv i många matcher. Ibland stämmer det inte men bara för det behöver inte laget komma helt ur form.

Mot Wizards som har klen defensiv men flygande offensiv så blir det en helt annan match än mot Pacers senast och jag tror därför att Hornets ska ha goda chanser att återgå till en hög score i denna matchen.

Lagen har mötts 2 gånger denna säsongen, båda matcherna har gått över linan vi får här och jag tror minst 1 lag når 110 och båda lagen gör 100+ vilket gör att denna linan klaras enkelt!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + ML

 • Postad:
  18 mar 2017
  19:37
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,03
 • Bet365
 • Datum:
  19 mar 2017
  00:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td