Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Färjestad – HV 71

Hårt direkt när duellen mellan HV och Färjestad inleddes. Så kan det fortsätta och Färjestads hemmaodds ikväll är märkligt högt.

Rond 1 var på väg mot förlängning när HV 71 avgjorde sent. Det var väl rätt vinnare men framförallt signalerades att en jämn matchserie är på gång. Färjestad har varit formstarkt en längre tid och det intrycket kvarstår i stora drag. Fick bra utdelning i hemmamatcherna mot DIF och känns spänstigare och spetsigare än under stora delar av säsongen. Ganska hett matchvinnarmaterial finns, exempelvis i Eriksson Ek, Gulas och Johansson. Ryno missar igen och Skogs faller bort. Givetvis lite minus men det går att hantera. Steen ersätter troligen Haugen och det är inga konstigheter. Givetvis otroligt viktigt att vinna nu, 0-2 och bortanackdel blir högst sannolikt för tufft.

Respekt för ett brett HV med en het Söderström i mål - men tydligt favoritskap i Löfbergs, mot ett formstarkt och desperat Färjestad? "Draget" på HV köpes icket och hemmaoddset klickas kvickt.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Färjestad – HV 71

  • Datum:
    20 mar 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-03-20 14:31

hoppas o tror du har rätt
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td