Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dallas – San Jose

San Jose gjorde 5-1 på Dallas förra veckan - nytt möte nu och Sharks-oddset ser attraktivt ut.

Ja, 5-1 i \"Hajtanken\" förra helgen och det var inte mycket att ord om. San Jose har sett fint ut en längre tid och har ett bra grepp om Pacific-titeln. Kommer dock från dubbla hemmaförluster nu: sämre än vanligt mot St Louis men insatsen mot Anaheim var inte mycket att gnälla på, inte oväntat att det blev jämnt och man borde fått in kvitteringen. Riskerar nu tredje raka nollpoängaren men det har inte hänt sedan säsongsupptakten och ska verkligen inte behöva ske heller. Verkligen inget fel på Sharks-formen, glöden eller den fysiska statusen behöver inte alls ifrågasättas och bortaspelet har varit stadigt en längre tid. Årets Sharks-pondus gillas och här kommer man upp med en rejäl insats, svårt att se annat.

Då är årets Dallas ett ganska perfekt motstånd för ett smart Sharks. Dallas har långa stunder sett off ut den senaste tiden och det får man väl nästan acceptera, säsongen har varit frustrerande och ett jättemisslyckande. Kunde inte komma åt Calgary senast och har lagt sig platt ett antal gånger. Fortsätter att släppa in mål och när Seguin/Benn inte producerar tappar man ju direkt uspen framåt.

Dallas har släppt in minst 2 mål i 20 raka hemmamatcher, minst 5 i tre av de fyra senaste. Lätt att räkna på minst 3-4 bortamål med rådande läge och onekligen svårt att se en gynnsam Dallas-matchbild här. Behöver målvaktsspel och det är ju inte direkt någonting att räkna med... Lite för mycket \"grundrespekt\" för Dallas sitter kvar i oddsen - givet San Jose-tryck här.
Ishockey

Dallas – San Jose

 • Postad:
  20 mar 2017
  12:12
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,21
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  21 mar 2017
  01:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td