Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML + minus hcp

Spel Nr1:

Hornets ML @ 1.41
Rockets -3.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.06 @ bet365

Insats: 8 Units


Motivering:

Hornets fick tillbaka viktige Batum senast vilket gjorde att man genast fick en vinst mot topplaget Wizards. Batum missade 2 matcher där man inte var nära vinst men direkt han kom tillbaka så tillför han en dimension till i laget, både offensivt och defensivt. Hornets måste fortsätta vinna om man ska kunna gå till slutspel och nu med alla nyckelspelarna med samt hemmaplan så ska man enligt mig ha mycket goda chanser att vinna mot dagens motstånd.

Hawks har stora skadeproblem inför denna matchen och formen är mycket klen. Man har 3 raka förluster där man senaste inte var nära mot Blazers utan förlorade med 16 poäng på hemmaplan i en match där man var favorit. I den matchen så saknades laget bästa scorer Millsap och det är ett stort avbräck vilket man såg tydligt. Millsap missar även dagens match mot Hornets. Utöver det så skadade sig Bazemore i senaste matchen och han kommer missa minst 1 vecka. Det innebär att Hawks saknar 2 startspelare och viktiga spelare som kommer saknas rejält. När formen då redan är dålig så har jag svårt att se hur man ska vända trenden mot ett hungrigt och hemmastarkt Hornets!

Lagen har mötts 2 gånger denna säsongen och Hornets har vunnit båda dom mötena. Då ska man ha med i beräkningen att både Millsap och Bazemore spelade dom matcherna och var Hawks bästa spelare i mötena men ändå räckte man inte till. Nu när man är utan dom samtidigt som Batum är tillbaka för Hornets så talar mycket för en enkel hemmaseger enligt mig!


---------------------------------------------


Det här känns som en otroligt generös lina i "returmötet" mellan Rockets - Nuggets. Lagen möttes ju för några dagar sedan när Rockets vann med 4 poäng på bortaplan och man ställs nu direkt igen mot varandra men på Rockets hemmaplan.

Gräver man lite djupare här så finns det mycket som talar för Rockets här.

Nuggets har ganska god form men ni som följt mina rekar på slutet har sett att Nuggets har haft ett väldigt fördelaktigt schema där man varit utvilade och på hemmaplan fått möta ett lag som är B2B med resa i benen. B2B situationen i Denver är otroligt tuff för lagen vilket har gjort att Nuggets kunnat vinna matcher på att man helt enkelt orkar mer än motståndarna. Det spelar ju ingen roll om du är den bättre spelaren ifall motståndaren orkar dubbelt så mycket som dig. På grund av detta generösa schemat för Nuggets så har man kunna överleva att man i senaste matcherna saknat några av sina viktigaste spelare Gallinari och Chandler som är lagets 2 bästa scorers

Dagens läge är ju helt annorlunda. Lagen kommer med exakt lika mycket vila inför denna matchen vilket gör att man bör ha lika mycket energi. Rockets är utan tvekan det bättre laget, man lyckades ju till och med vinna borta med den svåra B2B resan i benen mot just detta Nuggets senast. Nu är Rockets på hemmaplan där man är betydligt starkare samtidigt som Nuggets är borta där man är mycket sämre.

Nuggets saknar fortsatt sina viktiga spelare men kommer idag inte kunna räddas av att man har mer energi än motståndarna. Man är heller inte hemma där man brukar kunna överraska.

Rockets är skadefria och ska enligt mig ha mycket goda chanser att vinna med 10+ mot ett Nuggets som nu får bekänna färg ordentligt och spelarna som finns tillgängliga idag räcker normalt inte till mot ett topplag som Rockets.

Tror bolagen "skräms" lite av Nuggets ganska fina resultat på slutet men det har varit mot trötta motståndare där men nästan fått segrarna gratis många gånger. Hade Nuggets varit ordinarie så skulle jag kunna hålla med om linan men nu när 2 av lagets bästa spelare saknas så ska det mycket till om man hänger med!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – ML + minus hcp

 • Postad:
  20 mar 2017
  22:56
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,06
 • Bet365
 • Datum:
  21 mar 2017
  00:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td