Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Robina Face – Toutre

Axevalla lopp 8-9:
Här väljer vi att spela en rak dubbel. DD-1 nummer 2 Robina Face har svarat för bra prestationer på slutet utan att få vinna. Hon är snabb ut och sitter tidigt i ledningen. Dom övriga i loppet som är värst emot gör alla tre årsdebut och borde få väldigt svårt att plocka ner en 2 Robina Face med form ifrån ledningen.
DD-2: 3 Toutre gjorde debut senast i nya regin Sofia Aronsson. Hästen blev het utvändigt om ledaren och galopperade i sista säng när körande Felicia Molin skulle rycka grejerna på honom. Nu har han lopp i kroppet och blir rejält kusk förstärkt med Kim Eriksson i sulkyn. Hästen är snabb ut och borde ha bra chans att leda avslutning från start till mål. Denna DD känns heljuten och vi kliver in med 3 units till ett beräknat odds på 7-10 ggr pengarna, häng på!
Trav

Robina Face – Toutre

 • Postad:
  21 mar 2017
  15:45
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: Annat
 • Insats: 3,00
 • Odds: 0,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  21 mar 2017
  20:51
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Dagens dubbel

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td