Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Robina Face – Toutre

Axevalla lopp 8-9:
Här väljer vi att spela en rak dubbel. DD-1 nummer 2 Robina Face har svarat för bra prestationer på slutet utan att få vinna. Hon är snabb ut och sitter tidigt i ledningen. Dom övriga i loppet som är värst emot gör alla tre årsdebut och borde få väldigt svårt att plocka ner en 2 Robina Face med form ifrån ledningen.
DD-2: 3 Toutre gjorde debut senast i nya regin Sofia Aronsson. Hästen blev het utvändigt om ledaren och galopperade i sista säng när körande Felicia Molin skulle rycka grejerna på honom. Nu har han lopp i kroppet och blir rejält kusk förstärkt med Kim Eriksson i sulkyn. Hästen är snabb ut och borde ha bra chans att leda avslutning från start till mål. Denna DD känns heljuten och vi kliver in med 3 units till ett beräknat odds på 7-10 ggr pengarna, häng på!
Trav

Robina Face – Toutre

 • Postad:
  21 mar 2017
  15:45
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: Annat
 • Insats: 3,00
 • Odds: 0,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  21 mar 2017
  20:51
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Dagens dubbel

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här