Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Albäck Amy – Lavidaloca De Vie

Solvalla lopp 8:
Här väljer vi att spela en H2H med 8 Albäck Amy före 12 Lavidaloca De Vie. 8 Albäck Amy som gick strålande efter galopp senast och nu ska dessutom köra barfota fram den här gången och då PU kör så är tanken att låna hans jänkarvagn vilket blir första gången. Med den infon känns hon mycket intressant och vi tror hon är före 12 Lavidaloca De Vie i. Vi kliver in med 5 units till 2.55, utan att tveka! Låser 3-8 på V86
Trav

Albäck Amy – Lavidaloca De Vie

 • Postad:
  22 mar 2017
  18:09
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,55
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  22 mar 2017
  21:03
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

DIAMANTEN 2017-03-22 21:07

8 Albäcks kom sist!

abatho 2017-03-22 18:34

kör på låset
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td