Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kosovo – Island

Kosovo visar hjärta mot haussat Island?

VM-kvaldebuterande Kosovo tar emot EM-succén Island i Albanien. En del spelbolag listar det som "neutral plan", men det är sanning med modifikation. Kosovo åtnjuter ett enormt publikstöd på albansk mark.

Kosovo följde till ritningarna i höstens inledande fyra VM-kvalmatcher. Förutom storförlusten mot Kroatien (0-6) var det flera hedervärda förluster respektive ett mycket rättvist 1-1-resultat borta mot Finland. Det nyformerade Kosovo lär ha haft stor nytta av "vinteruppehållet". Dels i form av att bli ännu mer samtrimmat (övriga lag har haft år på sig) och dels i form av att några spelartillskott kommit. Kosovo har lyckats krydda till denna trupp med tre läckra förstärkningar som inte var spelklara i höstas. Det är Avdijaj från Schalke, Nuhiu från Sheffield W och - framförallt - Berat Berisha som leder skytteligan i den australiensiska ligan.

Island är som bekant ett väloljat maskineri efter Lagerbäck-åren, men det har inte varit en dans på rosor hela vägen efter EM. Island har gått lite knackigare, inklusive VM-kvalförlust mot Kroatien, "bara" 2-0-vinst mot lilla Malta samt ett par ännu mer färska träningsmatchförluster mot Chile och Mexiko. Truppsituationen är ansträngd för dagen. Kvartetten Bjarnason, Gudmundsson, Sigthorsson och Finnbogasson är otillgängliga i kvällens match mot Kosovo. Samtliga fyra kunde mycket väl ha tagit plats i startelvan vid tillgänglighet.

Ett Kosovo som spelar med hjärtat utanpå tröjorna och hejas på av de kosovoalbanska fansen kommer att bli svårslaget. De höga handikappoddsen är närmast fantastiska. Island har inte mer än omkring 43-45% chans att vinna med två måls eller större marginal. Jag spelar Kosovo med attraktiva Asian Handicap +1,5 som innebär vinstutbetalning vid etta, kryss eller isländsk uddamålsseger.

Fotboll

Kosovo – Island

 • Postad:
  24 mar 2017
  19:57
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 +1.5 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,17
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  24 mar 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: VM-kval
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td