Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Los Angeles – Winnipeg

Los Angeles Kings har varit en stor besvikelse under spurten och nu är det i praktiken kört, att på tio omgångar ta nio poäng på Nashville eller St Louis bara måste vara ett omöjligt uppdrag. Ändå lätt att tro på någonting retat och bra när Winnipeg nu gästar.

Känslan kring Los Angeles var för en tid sedan positiv och en stark spurt kändes "givet". Den knappa hemmaförlusten mot St Louis var dock ett dråpslag och sedan följde ytterligare bommar. Kom ut svagt i både Calgary och Edmonton förra veckan och nu är alltså prognosen i det närmaste hopplös. Är ju dock inte laget som lägger sig platt i första taget och det återstående schemat ser hanterbart ut - visst går det att åtminstone hålla ett litet, litet hopp uppe några nätter till. Har gott om ledande pjäser som verkligen kan ta tag i det och efter de underkända prestationerna på slutet är ett hett Los Angeles lätt att tro på inatt.

Winnipeg är faktiskt bara två poäng bakom men har spelat en match mer och är definitivt uträknat. Det har man varit en tid, till skillnad från LA har man aldrig kommit riktigt nära. Trevlig toppnivå och jättefina toppspelare men för svagt bakåt och lite naivt. Tre raka segrar nu och glöden finns definitivt kvar men backskadorna har hopat sig. Nu faller troligen även Stuart bort och man riskerar att sakna fem backar med +50 matcher denna säsong. Att orka och kunna stå emot ett förhoppningsvis frustande Los Angeles med dessa förutsättningar blir bökigt.

Bra chans för Los Angeles att gripa halmstrået och bra chans till mål, Winnipeg bjuder ju upp hela tiden. Kan "spricka" här mot ett LA som står på tur för utdelning - men mållöst går ju Winnipeg nästan aldrig. Minst två bortamål hela 2017, minst tre bortamål i nio av de tio senaste. Onekligen tacksamt odds på Ö 5,5.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Los Angeles – Winnipeg

  • Datum:
    24 mar 2017
    03:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td