Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Albatros D.K. – Övriga

Mantorp lopp 6:
Här väljer vi att spela 10 Albatros D.K. som var strålande senast på Skive då han vann enkelt från ledningen. Barfota runt om igen och vi tror han krossar motståndet, vi spelar 5 units till 4.25 samt spikar på V75!
Trav

Albatros D.K. – Övriga

 • Postad:
  24 mar 2017
  14:55
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 4,25
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  25 mar 2017
  16:42
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td