Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Minnesota – Vancouver

Ett frustande Minnesota Wild att vänta på lördagskvällen - när motståndet heter Vancouver gillas läget till islossning.

Ingen kan ha sett åtta förluster på tio matcher komma för Minnesota, som ju långa stunder varit ligans kanske mest stabila - och bitvis bästa - lag. Med denna rad kan man onekligen prata om svacka och mot Flyers senast var man inte särskilt bra - men samtidigt går det inte att snacka ner laget särskilt hårt. Flera bra prestationer under förlustperioden och en bunt av matcherna kunde slutat annorlunda, tveklöst. Tabellmässigt börjar det se ganska klart ut för Minnesota men fortfarande kan det hända en del med seedningen och visst brinner man för trendbrottet, vill inte gå in i slutspelet med en sån här trend. Bra tryck att vänta i kvällens prestation, tveklöst.

Att Vancouver då ska orka freda sig är avlägset. Hade en liknande uppgift i St Louis senast och vek sig till slut, förlust med 1-4. Har bara en seger på de åtta senaste och särskilt många fler segrar blir det inte under spurten, många matcher mot högmotiverat motstånd återstår. Skadelistan är lång och dagens Vancouver är ganska mjukt.

Minnesota får inte mycket bättre läge att bita ifrån och bygga självförtroende igen. Trycker ner Vancouver och utdelningen "bara måste" komma. Schysst deal på komfortabel seger.
Ishockey

Minnesota – Vancouver

 • Postad:
  25 mar 2017
  13:02
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 -1.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,18
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  25 mar 2017
  19:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

munge 2017-03-25 13:27

Ser rimligt ut ??
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td