Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Buffalo – Toronto

Lätt att lyfta fram dagens Toronto - fin chans att ta nästa steg mot slutspel när man gästar ett sargat Buffalo.

Kulikov borta sedan tidigare och nyligen föll Falk, Fedun och Franson bort - och nu är Ristolainen avstängd. Verkligen inget roligt backläge för Buffalo, som ju dessutom saknar esset Okposo framåt. Gjorde en ganska bra match hemma mot ett likaså sargat Pittsburgh senast men ändå utan att vara särskilt nära, torsk 1-3. Buffalo kan ta med sig en del bra grejer från säsongen men avslutningen blir knappast särskilt vass, speciellt inte med rådande truppstatus.

Det gick att tvivla på Torontos spurtförmåga - bygger ju ungt och flera spelare är färska denna årstid. Nu kan vi dock lägga de tvivlen åt sidan, Toronto funkar fantastiskt bra och har löst ett koppel nyckelmatcher. Slog nyligen både Tampa och Boston och har följt upp med ytterligare vinster. 5-2 i Columbus var jättesnyggt och man undvek sedan baksmällan, gjorde jobbet mot Devils natten därpå. Mest rubriker för Nylander på sistone, en av flera ynglingar som verkligen verkar trivas. Andersen pålitlig i buren. Fortfarande krävs dock några segrar till och det vore jättebra att lösa det snabbt. Avslutningen är nämligen svettig: de tre topplagen samt ett eventuellt desperat Tampa under de fyra sista.

Givetvis fin chans för Nylander & Co att straffa dagens Buffalo och med rådande status och läge är oddset på rätt sida.
Ishockey

Buffalo – Toronto

 • Postad:
  25 mar 2017
  13:22
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,17
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 mar 2017
  00:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td