Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nordirland – Norge

Lasse Lagerbäck är tillbaka i landslagsfotbollen och gör första tävlingsmatchen med sitt nya projekt: norska landslaget. Det är en klurig och viktig bortamatch mot grupptvåan Nordirland som har fyra poäng fler. Norge måste plocka poäng - vid förlust är VM-chanserna grusade.

Nordirland gjorde ett fantastiskt EM-kval som ledde till förra sommarens EM-slutspel. Väl där gjorde laget inget väsen av sig. Nordirland var ett av turneringens sämsta lag och fick mest läropengar med sig från Frankrike-resan. Nordirland har inlett VM-kvalet godkänt med poäng i tre av fyra matcher. Det är dock inte läge att haussa laget vars två segrar har varit emot beskedliga Azerbajdjzan respektive urusla San Marino. Nordirlands största svaghet - frånvaro av vassa målskyttar - kan bli extra åskådliggjort mot svårare Norge.

Norges VM-kval har varit en mardröm, men det är mycket som talar för ett bättre uppvaknande under Lagerbäck. Den forne svenske och isländske förbundskaptenen är lika mycket expert på kvalspel som någon annan coach i världen. Han kan mycket väl vara den främsta för jobbet.

Lagerbäck behöver möblera om lite i Norges startelva. Svenskbekantingen Aleesami är avstängd, Forren har åkt på en ny skada och Skjelbred/Tettey har dragit sig tillbaka från landslaget. Alla de fyra startade i matchen mot Tjeckien. Det positiva med alla förändringarna är att det verkligen blir ett Nytt Norge ikväll. Lagerbäck tackar knappast nej till att få utforma startelvan från grunden. Svenskbekantingen Inge Berget och den vasse offensivspelaren King är två av få norska spelare som är självskrivna i elvan.

Nordirland har de senaste åren levt mycket på att vara det mer taggade laget i match efter match. Tändningen har kompenserat bristen på speltalang. Här kommer Nordirland däremot att möta ett maximalt taggat lag. Lagerbäcks Norge kan trumfa Nordirland på poäng genom både bättre klass och vilja. Jag tar Norge med +0.25, vilket ger halv vinst vid kryss och full vinst vid tvåa.

Fotboll

Nordirland – Norge

 • Postad:
  26 mar 2017
  18:41
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.25 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,90
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 mar 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: VM-kval
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td