Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Aifur – Övriga

Färjestad lopp 9:
Här väljer vi att spela 4 Aifur som är startsnabb och den troliga ledaren i loppet. Hästen trivs allra bäst från det positionen där han segrat 4 av 5 gånger. Motståndet skrämmer inte och med Jepson upp vilket känns som ett plus så tror vi han leder avslutningen från start till mål. Vi kliver in med 5 units till 3.35, utan att tveka!
Trav

Aifur – Övriga

 • Postad:
  27 mar 2017
  16:17
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,35
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  27 mar 2017
  21:13
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td