Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ecuador – Colombia

Muriel murar igen Ecuadors VM-kvaldrömmar?

Det spelas VM-livsviktig kvalmatch i Sydamerika mellan femteplacerade Ecuador (play-off) och fjärdeplacerade Colombia (direktplats). Poängskillnaden mellan lagen är en poäng. En eventuell trepoängare kan bli VM-avgörande.

Ecuador skaffade sig ett bra utgångsläge tidigt i kvalet, men det har gått betydligt tyngre i senaste tidens kvalmatcher. Ecuador åkte på en tung 1-2-förlust i helgens bortamatch mot Paraguay. Glädjande nog gjorde en viss Felipe Caicedo sjunde målet i VM-kvalet. Det går betydligt bättre för honom i landslaget än i klubblaget Espanyol där han väldigt sällan startar matcher.

Ecuador lever mycket på hemmastyrka och visst är det en faktor som ska vägas in. Å andra sidan är hemmafördelen reducerad mot just Colombia. Colombia är i likhet med Ecuador ett "höghöjdsland" så flera av de colombianska spelarna har spelat många höghöjdsmatcher i karriärerna.

Colombia fick slita hund för att ta en 1-0-seger hemma mot Bolivia i helgen. Ingen vidare bra prestation, men beskedet om fortsatt stark defensiv var nyttig. Faktum är att Colombias försvar knappt släppte till en enda målchans. Defensiven har agerat fint även mot flera klassmotståndare i matcher nyligen: landskampen mot Brasilien (0-1) och VM-kvalet mot Chile (0-0).

Det är i övrigt mest snack om Colombias offensiva potential, vilket är ett befogat samtalsämne. Colombias offensiv kommer att ställa nyttiga frågor till Ecuadors defensiv med hjälp av spelare som Bacca, Muriel och James Rodriguez. Att Falcao fortfarande saknas är ett hanterbart avbräck.

Ecuador har en tunnare trupp och mot bakgrund av det är deras dubbelavstängningar ett bekymmer. Mittfältarna Noboa och Bolanos fördriver tiden på botbänken inatt.

Colombia har det styrkemässiga övertaget i så gott som alla lagdelar. Ecuadors hemmafavör är som sagt mycket stor, men inte alls så stor som marknaden/oddsen antyder. Colombia Asian Hcp +0.5 (motsvarar X2) lockar!

Fotboll

Ecuador – Colombia

 • Postad:
  28 mar 2017
  18:07
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.50 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,82
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  28 mar 2017
  23:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sydamerika
 • Liga: VM-kval
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td