Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + plus hcp

Spel Nr1:

Knicks - Pistons = UNDER 216.5 @ 1.40
Pelicans +12 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Pistons har fortfarande små chanser att kunna nå slutspel men lagets usla form på slutet med 6 förluster senaste 7 matcherna gör att chanserna minskat markant. Det är framförallt offensiven som varit usel under denna perioden då man endast nått 100+ i 1 av matcherna vilken man också vann mot klena Suns men totalen stannade ändå på 207. Senast var det riktigt uselt när man endast fick till 87 poäng mot ett Magic som är riktigt klena. Pistons snitt senaste veckorna ligger på endast 92 poäng framåt per match och jag tror inte offensiven vaknar till liv och gör så mycket poäng så denna linan ska vara i fara.

Knicks kan snart summera ännu en fiaskosäsong då slutspel är långt borta och formen urusel för stunden med 5 raka förluster och 8 förluster senaste 9. Lagets bästa scorer Carmelo Anthony har missat senaste matcherna med en knäskada och då har Knicks inte nått 100 poäng. Oklart om "Melo" spelar inatt men oavsett om han spelar eller inte så är det ett omotiverat Knicks som bara vill att denna katastrofsäsongen ska ta slut. På lagets senaste 9 matcher har man endast 2 gånger varit uppe i totaler som skulle kunna hota denna linan, det är när man mött Nets som har ligans sämsta försvar.

Detta är 4:e och sista mötet mellan lagen denna säsongen, tidigare 3 möten har slutat på 204, 207 och 191 så man har inte varit nära denna höga totalen tidigare möten.

En match mellan två lag i urusel form där offensiverna har mycket svårt att nå 100 poäng i matcher mot lag med usla försvar. Pistons har ändå en del att spela för och lär därför inte släppa tyglarna helt här utan lär kämpa på försvaret för att kunna nå en vinst och det måste man nog när lagets offensiv sällan når 100 poäng. Knicks är ganska ointresserade i det här skedet av säsongen och även deras offensiv är ju i urusel form.

Tycker det finns god marginal till denna höga linan då det är väldigt sällan som båda lagen når 100+ i dessa lagens matcher på slutet. Offensiver helt ur form gör att jag tror vi har goda chanser att få en match som stannar under 200 poäng!


-----------------------------------------------------------

Pelicans har även dom små små chanser att gå till slutspel och det har man tack vare sin fina form med 6 vinster 8 senaste matcher. Segern igår var ett måste då man vann enkelt mot laget man jagar, Nuggets, med hela 25 poäng. Tack vare den enkla segern så kunde man vila alla spelare igår vilket gör att B2B situationen idag inte alls blir lika påfrestande som normalt.

Jazz har riktigt usel form för stunden med 4 förluster senaste 5 matcherna. Lagets bästa spelare Gordon Hayward missade morgonens träning på grund av en handskada och är därför mycket tveksam till dagens match vilket skulle vara ett stort avbräck. Jazz har haft mycket svårt att vinna med Hayward i laget och utan honom blir det knappast lättare. Jazz är klara för slutspel och lär därför inte i det här skedet riskera att spela med en halvskadad Hayward i en match som inte är jätteviktig.

Jag tycker denna linan känns väldigt felsatt. Ser man till lagens form så är Pelicans utan tvekan hetare och man behöver inte ta någon större hänsyn till B2B situationen som Pelicans är i eftersom man kunde vila alla spelare i storsegern igår så man bör vara fräscha idag.

Känns som en väldigt jämn match där man mer än gärna sitter på detta höga hcp:et på Pelicans i lysande form. Visst kan Jazz sprattla till och vinna här men så som man spelat på slutet så är det inte mycket som tyder på det. Det är många matcher sedan Jazz vann med så stor marginal som vi har i denna spreaden och det är också länge sedan som Pelicans förlorade med så här stor marginal.

Bra skrällchans för Pelicans här anser jag och +12 känns riktigt fint!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + plus hcp

 • Postad:
  27 mar 2017
  22:42
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  28 mar 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td