Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Wildintention Ås – Övriga

Jägersro lopp 8:
Här väljer vi att spela 1 Wildintention Ås. Hästen är snabb ut och missar knappast ledningen då man ska köra passivt med 2 Ymer Brick. Det låter påställt från tränare Lindgren och vi tror Wild leder detta runt om. Vi kliver in med 3 units till 6.15, utan att tveka!
Trav

Wildintention Ås – Övriga

 • Postad:
  28 mar 2017
  15:50
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 6,15
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  28 mar 2017
  20:51
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td