Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Indiana Pacers – Minnesota Timberwolves

Spel Nr1:

Pacers -5 @ 2.15 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Kort motivering:

Konstigt låg lina på Pacers i denna matchen anser jag.

Pacers måste ha några vinster till för att vara helt säkra på slutspel då det är många lag som jagar bakom. Därför är skärpan på absolut topp i varje match nu innan man är helt klar för slutspel. På hemmaplan är man otroligt starka med sitt 26-11 record och man har vunnit 6 av sina senaste 7 hemmamatcher.

Wolves längtar bara efter att denna fiaskosäsongen ska ta slut. Folk snackade om att man skulle upp i 50 vinster denna säsongen och ta nästa steg men så har det verkligen inte blivit. Med 10 matcher kvar har man ett uselt record på 28-44 och på bortaplan är man riktigt klena med 10-25. Formen är usel med 6 raka förluster och på bortaplan har man raka förluster.

Båda dessa lagen är otroligt hemmastarka men när man möttes i Minnesota så lyckades Pacers ändå vinna som bortalag med 6 poäng. I det skedet hade båda lagen mycket att spela för men ändå var Pacers starkare trots bortaplan.

I det här skedet har Pacers allt att spela för samt att man har hemmaplan samtidigt som Wolves är i urusel form, är långt ifrån slutspel och är sällan nära i bortamatcher. Tycker linan känns flera poäng för låg då det mesta talar för Pacers här!


BOL!
Basket

Indiana Pacers – Minnesota Timberwolves

 • Postad:
  28 mar 2017
  22:58
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 1 -5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,15
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  29 mar 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td