Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML + Over

Spel Nr1:

Thunder ML @ 1.40
Celtics - Bucks = OVER 201.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.02 @ bet365

Insats: 7 Units


Kort motivering:

Thunders form är mycket god med 7 vinster senaste 9 matcherna, förlusterna har kommit mot topplagen Rockets och Warriors så det är inget man behöver skämmas för. Man slipar formen inför slutspelet och just nu spelar man riktigt bra.

Magic är långt ifrån något slutspel och formen är usel med 6 förluster senaste 9 matcherna. Vinsterna har kommit mot bottenlag och lag i värdelös form. Har man stött på något bättre lag så är man inte ens nära.

Thunder vinner ofta enkelt mot sämre motstånd, Magic är sällan nära i matcher mot bättre motstånd. Motivationen är också på Thunder sida som bör ta ännu en seger här i kampen om viktiga positioner inför stundande slutspel.


---------------------------------

Celtics offensiv har kommit igång rejält igen sedan man fick tillbaka en av ligans bästa scorers Thomas. Man har också som lag tagit över första platsen i east efter att Cavaliers form varit usel så Celtics är riktigt starka för stunden. När Thomas saknades i två matcher så nådde man inte 100 poäng i någon av matcherna, när han sedan varit tillbaka i 4 matcher så har Celtics gjort 110, 109, 130 och 112 i matcher som varit riktigt highscoring.

Bucks öste på rejält igår mot Hornets och vann 118-110 på bortaplan och visar gång på gång att man har en offensiv som kan leverera med hjälp av flera spelare som bidrar. Formen är riktigt god i jakten på slutspelsplatser så Bucks kommer gå för fullt.

Senaste 4 mötena mellan lagen har samtliga haft minst 219 poäng.

Celtics lär leverera många poäng med Thomas tillbaka och hemmaplan, precis som vanligt. Bucks kan göra en hel del poäng dom också och formen är mycket god. H2H är också riktigt highscoring så det känns som mycket goda chanser att båda lagen når 100+ här och denna kan enkelt närma sig 220 för 5:e matchen i rad mellan dessa lagen.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – ML + Over

 • Postad:
  29 mar 2017
  23:05
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,02
 • Bet365
 • Datum:
  30 mar 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td