Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML + minus hcp

Spel Nr1:

Cavaliers ML @ 1.45
Clippers -3.5 @ 1.35

Totalt odds: 2.02 @ bet365

Insats: 6 Units


Kort motivering:

Cavaliers spelar här sin 12:e bortamatch under mars vilket är det mesta antalet bortamatcher man haft i en månad någonsin. Schemat har varit ganska tufft, man har haft en del skador och formen har varit lite sisådär för Cavaliers. Slutspelet börjar närma sig och man måste börja spela bättre snart för att inte riskera att komma in i slutspelet utan förstaseed och med klen form som kan bli kostsamt. Kvaliteten finns utan tvekan hos Cavaliers och det är bara en tidsfråga innan man plockar fram det. Skulle Cavaliers förlora här så är det också första gången sedan Lebron James premiärmånad som han förlorar 10 matcher i samma månad, bara lite kuriosa att det är sällan som Lebron James torskar så här ofta.

Bulls saknar fortfarande Wade vilket är ett stort avbräck och formen är sisådär då man blandar och ger, precis som man gjort hela säsongen. Lite överraskande vinst borta mot Bucks senast, innan det oväntad storförlust hemma mot usla 76ers.

Cavaliers bör vara motiverade här vilket gör att man är ett numer för stort för alla lag i east och det börjar bli dags för laget att plocka fram mästartakterna nu. Då tror jag inte ett instabilt Bulls kan hänga med!


---------------------------------


Suns skadebekymmer är enorma och man saknar massor av tongivande spelare till denna matchen. Den stora frånvarolistan har också visat sig på resultaten då Suns nu förlorat 9 raka matcher och idag ser det ut som ännu fler spelare kommer missa matchen vilket gör att det enligt mig är liten chans att man vänder trenden.

Clippers har fått tillbaka lite skadade spelare för några veckor sedan och börjar slipa slutspelsformen. 5 vinster senaste 7 matcherna, båda förlusterna mycket knappa gör att formen känns god. Senast slog man topplaget Wizards enkelt och man gjorde 133 poäng framåt.

Lagen har redan mötts 3 gånger denna säsongen och Clippers har vunnit samtliga möten med minst 10 poäng. I dessa matcherna har Suns haft sina bra spelare med i matchen och Cippers har saknat viktiga spelare men ändå vunnit enkelt. Idag är Clippers ordinarie och i god form samtidigt som Suns saknar alla bra spelare och har usel form. Det är endast underskattning som kan hindra Clippers från att vinna denna matchen med 10+ och jag tror man täcker den linan vi får även om man går på halvfart!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – ML + minus hcp

 • Postad:
  30 mar 2017
  22:35
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,02
 • Bet365
 • Datum:
  31 mar 2017
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td