Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr2:

Wolves - Lakers = OVER 210.5 @ 1.40
Blazers - Rockets = OVER 223 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 6 Units


Kort motivering:

Säsongen är körd för både Wolves och Lakers som bara kan ha kul resterande matcher. Det kan ofta leda till mer öppet spel och många poäng då det såklart är roligare att anfalla och göra poäng än att slita hårt på försvar för att förhindra poäng.

Båda lagen har gjort 100+ i 8 av senaste 10 matcherna för Wolves del och senast lyckades man ta en efterlängtad och oväntad seger borta mot Pacers med 115-114.

Lakers har en liknande streak, i 10 av lagets senaste 11 matcher så har båda lagen i matchen gjort 100+. Senaste vinsten man tog var för 5 dagar sedan med 130-119 mot just Wolves som man möter idag igen.

Senaste 5 mötena mellan lagen har samtliga nått minst 223 poäng.

Inget av lagen har något att spela för och båda lagen når väldigt ofta 100+ i lagens matcher. H2H är highscoring så jag har mycket svårt att se hur något av lagen skulle lägga energi på defensiven här utan det lär bli många poäng återigen mellan dessa lagen.-----------------------------------------------

Hög lina mellan Blazers och Rockets men allt talar också för över enligt mig. När vi då kan köpa ner linan 8 poäng så tycker jag vi får en bra edge här.

Blazers har lysande form med 13 vinster senaste 15 matcherna vilket gör att man gått om Nuggets för att nu inneha den sista slutspelsplatsen i west. Offensiven är lysande och man har gjort minst 110 poäng i 13 av dom 16 senaste matcherna. Senast blev det 122 poäng i segern mot Nuggets.

Rockets har en av ligans bästa offensiver och även för dom är 110+ nästan en garanti i matcherna.

Lagens 2 möten denna säsongen har slutat på 244 och 235 poäng.

Båda lagen vill spela med högt tempo och gör väldigt mycket poäng men försvaret är många gånger obefintligt. Båda lagen är i mycket god form och spelar otroligt bra vilket gör att det enligt mig vore konstigt om vi inte får en väntad matchbild här vilket är högt tempo och mycket poäng där båda lagen som vanligt gör 110+ poäng framåt!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

 • Postad:
  30 mar 2017
  22:36
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,03
 • Bet365
 • Datum:
  31 mar 2017
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td