Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Emir La Brousse – Övriga

Solvalla lopp 9:
Här väljer vi att spela 11 Emir La Brousse som gjorde ett strålande lopp i Norge senast mot liknande gäng. Avslutningen var helt galen och det är nog svårt att gå ett snabbare upplopp än han gjorde. Vi är helt inne på att körande Magnus Teien Gundersen hittar ryggen på 9 Frankie Brodde under slutrundan sedan blåser ner allt över upploppet. Vi kliver in med 4 units till 4 ggr degen, utan att tveka!
Trav

Emir La Brousse – Övriga

 • Postad:
  01 apr 2017
  12:14
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 4,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  01 apr 2017
  17:50
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td