Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Helsingborg – Trelleborg

Trelleborg skräller i Helsingborgs nya borg?

Ett läckert inramat skånskt derby inleder Superettan 2017. Det är invigning för Helsingborgs nya hemmaarena och den skånska publiken sluter onekligen upp: femsiffrig publiksiffra! Det är inte bara HIF:are som fyller läktarna. TFF väntas ha med omkring 1500 medresande supportrar för att stödja lillebror i premiären.

Frågan är hur mycket av lillebror Trelleborg egentligen är. Visst har Helsingborg under fler säsongers tid legat högre i seriesystemet, men man kan inte leva på gamla meriter länge. Helsingborg har tvingats spara en hel del på budgeten. Tappet av Jordan Larsson till NEC Nijmegen är en spelarförlust som svider.

Nyförvärvsmässigt märks egentligen bara en spelare i Oke Akpoveta. Han var väldigt vass i Frej förra våren, men hade sedan en dyster höst i Dalkurd. Akpoveta kommer att agera anfallspar med omskolade Monday Samuel (mittfältare som blivit anfallare på försäsongen). Ingen duo som andas "omgående återvändo till Allsvenskan".

Helsingborgs försäsong har inte varit övertygande. Laget floppade fullkomligt i Svenska Cupen med flera svaga förluster. Att det blev 3-1-vinst i genrepet mot Nordsjälland var positivt. Det går inte att dra stora växlar på vinsten. Nordsjälland hade halvdan inställning och spelade med reservuppställning.

Trelleborg har haft betydligt mer kontinuitet i klubben inför säsongen år 2017 - såväl på som vid sidan av planen. Likartat spelarmaterial, samma tränarupplägg och liknande spelidé. Det ger ett distinkt försprång i säsongens tidiga skede. Medan Helsingborg är osäkert på strukturen behöver Trelleborg knappa på välbekant autopilot och spela som de gjorde under år 2016. Helsingborg kanske kan lyfta sig högre än Trelleborg i det långa loppet, men för närvarande ska lilla Trelleborg rankas snäppet högre än stora Helsingborg.

Fotboll

Helsingborg – Trelleborg

 • Postad:
  01 apr 2017
  14:56
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.50 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,00
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  01 apr 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Superettan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td