Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Liverpool – Everton

Premier League gör comeback efter landslagsuppehållet med en storstilad 13:30-lördagsmatch: Merseysidederby mellan de klassiska rivalerna i staden Liverpool.

Liverpool hade uppåtgående form - en "återuppståndelse" - i omgångarna inför uppehållet, vilket var behövligt efter lagets svaga januari/februari. Risken är dock överhängande för att Liverpool stöter på nya problem i omstarten. Nyttige mittfältaren Lallana har idag (läs: tisdag) rapporterats med en ny skada i samband med engelskt landslagsuppdrag.

Lallanas frånvaro är ett ordentligt slag mot Liverpool som redan har stora starttveksamheter kring den nyttige och skadeförföljde mittfältskollegan Henderson. Henderson förväntas i nuläget (läs: tisdag) bänkas. Ett Liverpool utan Lallana/Henderson i elvan är sannerligen inget styrkeoptimerat Liverpool.

Everton gjorde allt rätt i de två sista matcherna inför landslagsuppehållet. Först en 3-0-vinst hemma mot West Bromwich och sedan 4-0-vinst hemma mot Hull. Det är inget tillfälligt sprattel. Faktum är att Everton har stegrat kvalitetsnivån successivt. Everton som började halvskakigt i höstas har under vintern och tidigt på våren blivit ett robust lag. Anfallare Lukaku förtjänar ett varmt omnämnande med sina urläckra 21 ligamål och 6 målpass på 27 ligaframträdanden.

Det skiljer i nuläget 6 poäng emellan lagen i Premier League-tabellen. När man betänker Liverpools bekymmersamma skador och Evertons successiva stegring blir slutsatsen att styrkeläget är mycket jämnt. Visst har Liverpool hemmafavör, men ska det betyda så mycket som +0.75 (och mer därtill) i detta heta derby? Knappast. Spelläge på det underskattade, högkapabla Everton!

Fotboll

Liverpool – Everton

 • Postad:
  28 mar 2017
  18:59
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.75 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,03
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  01 apr 2017
  13:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td