Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malaga – Atletico Madrid

Trubbigt Malaga mot slitet Atletico ger målsnålt?

Malaga-Atletico Madrid är en lättmotiverad Under-match. Kort och gott: Malaga saknar spets och Atletico Madrid har både offensivnycklar och landslagströtthet på störningslistan.

Malaga är ett av de La Liga-lag som har haft svårast att hitta rätt offensivt. Kvalitetsnivån på lagets anfallare har inte hållit La Liga-klass denna säsong. Det blir ännu värre ikväll med tanke på att de två bästa anfallarna saknas. Charles är avstängd medan Sandro Ramirez har åkt på en ny skada. Förväntade toppanfallaren, Michael Santos, är sannerligen ingen pjäs som skrämmer försvar.

Atletico Madrid har blivit mycket negativt påverkat av landslagsuppehållet. Förutom avstängde Carrasco har fyra Atletico Madrid-spelare färska skador och faller bort jämfört med senast: Moya, Vrsaljko, Gaitan och Gameiro. Anfallskuggen Gameiro är tyngst minus: gjort 10 mål och 5 målpass i ligan. Utöver det är det en mängd offensivspelare som bör vara slitna. Såväl Koke, Saul, Correa och Griezmann har varit ute på landslagsuppdrag senaste veckan.

Det skulle förvåna mycket om det trubbiga Malaga och det landslagsdrabbade (\'FIFA-sjukdom\' som det kallas på spanska breddgrader) Atletico skapar många mål. Oddset på Under 2.50 mål ger förmånliga 1.74 gånger pengarna.

Fotboll

Malaga – Atletico Madrid

 • Postad:
  01 apr 2017
  15:15
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: UNDER 2.5 mål
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,74
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  01 apr 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td