Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Under

Spel Nr1:

Hornets - Nuggets = OVER 212 @ 1.40
Cavaliers - 76ers = UNDER 225 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Hornets offensiva form är riktigt vass då man spelat med högt tempo och höga scorer i sina matcher på slutet. I senaste 5 matcherna har båda lagen i matchen gjort minst 102 poäng. Detta highscoring spelet passar ganska bra till dagens match not Nuggets som är ett av ligans mest highscoring lag.

Nuggets är nästan alltid inblandade i matcher där båda lagen gör 100+ i matchen. Man har ligans 3:e bästa offensiv sett till antalet poäng per match med 111.4 men man är också enda laget i ligans som snittar 110+ både framåt och bakåt så defensiven är usel.

Matchen är viktig för båda lagen och det är offensiven som verkligen varit tongivande på slutet. Hornets på hemmaplan bör med enkelhet kunna nå 110 poäng mot Nuggets usla defensiv och Nuggets har fått tillbaka viktiga spelare på slutet så vi lär få se deras offensiv ligga stadigt på 110+ framöver som man är van vid.


-----------------------------------------

Man skulle ju vilja säga att Cavs är så mycket bättre än ett enormt skadedrabbat 76ers så dom bör vinna enkelt här. Motivationen måste vara skyhög hos Cavs till skillnad från 76ers om bara vill att säsongen ska ta slut. Men det går helt enkelt inte att lita på Cavs nu, dom kan säkert strula till denna matchen också så det blir jämnt.

Underspelet tycker jag dock känns riktigt bra här.

Cavs är i riktigt usel form och det är mycket som inte stämmer i laget just nu. Man är också B2B här efter matchen mot Bulls igår så man vill inte ha ett högt tempo här.

76ers är enormt skadedrabbade och i ganska klen form. Man har ofta svårt att nå upp i 100 poäng i sina matcher nu på slutet och det är helt enkelt för man saknar så många bra spelare så det är nästan endast reserverna som spelar.

Cavs vill ha lågt tempo här för att orka och man kan spela bra försvar. 76ers lag som man har till förfogande här idag är riktigt klent och ska inte kunna outscora Cavaliers så dom bör också försöka inrikta sig på att spela bra defensiv för att hejda Cavs superstjärnor.

Visst kan Cavs få det att lossna här och livet leker så man gör 120 poäng framåt men denna linan kan klaras ändå. Dock så bör Cavs dra ner på tempot rejält och spela reserverna om matchen är avgjord tidigt vilket ofta drar ner scoren mot slutet av matchen.

Mest troligt enligt mig är att Cavs vinner, men gör det utan att imponera och utan att slita ut sig. Spelar man bara lite försvar så bör man hålla 76ers under 100 poäng och det räcker det gott med 110 för Cavs för att vinna komfortabelt och isf skulle vi ha 10-15 poängs marginal till denna höga linan!BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Under

 • Postad:
  31 mar 2017
  23:17
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  01 apr 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td