Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Madrid – Alaves

Alaves har redan fällt två storheter - Real Madrid nästa till rakning?

Giganten Real Madrid har 65 poäng och jagar en titel medan Alaves placerar sig på 40 poäng med en mindre extravagant tabellplacering. En given hemmavinst? Nix, pix! Det finns andra fakta som talar till Alaves (med plushandikapp) fördel.

Real Madrid må ha levererat vinster på löpande band denna säsong, men laget visade ingen toppform i matchen inför uppehållet när det blev 2-1 borta mot Athletic Bilbao. Det lär inte vara bättre form hos spelarna efter "uppehållet". Merparten av Real Madrids spelare har nämligen varit iväg på landslagsuppdrag.

Landslagsveckan får konkret effekt då Zidane väljer att utelämna målvakt Navas, backen Marcelo samt offensivspelaren James från truppen. Det står även klart att defensivt orienterade Casemiro (avstängd) och backgiganten Sergio Ramos (skadad) saknas.

Inte nog med att ett flertal spelare skulle kunna vara slitna. Real Madrids kommande spelprogram är en viktig sak att beakta. Laget ska spela totalt nio tävlingsmatcher under april månad. Kikar man ännu närmare så visar det sig att två av de matcherna är CL mot Bayern München, en ligan mot Atletico och en ligan mot Barcelona. Snacka om att ha ett stentufft kommande spelprogram! Zidane och hans mannar är ursäktade om de inte trycker på till maxnivå mot Brommapojkarna.

Alaves är ett med sina (lägre) mått mätt förträffligt lag som har presterat över förväntan i både La Liga och Copa del Rey. Laget visade att man inte var bluff genom att slå ut ett heltaggat Celta Vigo ur cupen och bli finalklart (finalmatchen spelas i maj). Laget har även hunnit med att ligabesegra Barcelona på Camp Nou och Villarreal på El Madrigal i La Liga-spelet.

Den senaste gången Alaves stötte på Real Madrid var i höstens 1-4-förlust. Siffrorna säger dock inte helhetsbilden från matchen. Alaves stod upp hyggligt och hade länge en resultat- och målmässig kontakt med giganten. Två sena Real Madrid-mål blev tungan på vågen den gången. Alaves har blivit ännu mer svårspelat nu än i säsongsstarten och bör inte förlora matchen stort. Spelläge med Asian Handicap Alaves +2.5 mål till 1.91. (Det ger vinst så länge Alaves inte förlorar matchen med tre eller fler gjorda mål.)

Fotboll

Real Madrid – Alaves

 • Postad:
  02 apr 2017
  14:09
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +2.5 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,91
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  02 apr 2017
  16:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td