Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

San Francisco Giants – Season total wins

Spel Nr2:

San Francisco Giants OVER 87.5 wins @ 1.91 (bwin) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Som jag skrev i min genomgång så tog Giants 87 vinster ifjol och känns minst lika bra denna säsongen.

Man hade enorma problem med sin closer ifjol och man var sämst i ligan med 30 misslyckade saveförsök vilket var sämst i hela ligan. Det problemet ordnade man till under offseason när man signad Melancon som är en otroligt bra pitcher som kommer styra upp Giants bullpen problem. Man har en otroligt stark startingpitching duo i Bumgarner och Cueto som båda håller riktigt hög klass. Där bakom är både Moore och Samardzija riktigt hög kapacitet och kan enkelt bli bättre än medel båda två.

Lagets lineup är nästan densamma i år som ifjol och det innebär att man har en väldigt jämn lineup med bra batters rakt igenom vilket innebär att man blir jobbiga att möta då varje batter kan gå in och ha en bra dag som tar laget till seger.

Dodgers är favoriter i divisionen men jag tror Giants kan utmana riktigt rejält och man är som sagt bättre än ifjol vilket bör leda till fler vinster än dom 87 man hade under 2016.

Det skadar ju inte heller att man har ligans sämsta lag i divisionen i form av Padres där man har goda chanser att få många enkla segrar under säsongen.

Det är hög kvalitet rakt igenom Giants lag som kommer ha vinstchans i varenda match denna säsongen och med Melancon som closer nu så ska man inte behöva bränna lika många ledningar sent i matchen och bara det kan innebära 5 vinster fler än ifjol.


BOL!
Baseball

San Francisco Giants – Season total wins

  • Datum:
    02 apr 2017
    22:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här