Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tampa Bay Rays – Season total wins

Spel Nr2:

Tampa Bay Rays UNDER 78.5 wins @ 2.00 (unibet) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Jag har svårt att se hur Rays ska vara mer än 10 vinster bättre än ifjol då man endast fick ihop 68 vinster.

Man har värvat några medelmåttor som ska stärka upp offensiven och det säger ganska mycket om laget som helhet då medelmåttor förväntas göra laget bättre. Longoria bar laget stora delar av förra säsongen och det är stor risk att han inte kan upprepa det tror jag och Ramos + Ramus gör inte offensiven så mycket bättre.

Man har en del kvalitet på lagets pitchers men det är inte säkert det räcker till om man har en offensiv som inte får till det.

Det är också väldigt problematiskt att man spelar i denna tuffa divisionen där tre lag har otroligt bra offensiver vilka är Red Sox, Blue Jays och Orioles. Yankees är på gång dom också vilket gör att Rays pitchers för möta onormalt tufft motstånd inom sin division vilket gör uppgiften svårare än normalt.

Övriga 4 lag i divisionen har betydligt högre kapacitet och siktar verkligen mot slutspel. Rays ligger långt efter kvalitetsmässigt och känner nog på förhand att man får svårt att hänga med. Risken är stor att man hamnar efter ganska tidigt och sedan kommer trejda bort sina bättre spelare för att bygga om inför nästa säsong istället.

Rays kanske kan vara lite bättre än ifjol, men jag har mycket svårt att se hur dom ska förbättra sitt record med 10+ vinster i denna tuffa divisionen där dom andra 4 lagen håller otroligt hög nivå.


OBS. Starttiden för detta spelet i spreadsheetet är felaktigt. Rays är första lag igång med grundserien när man möter Yankees kl 19:10 på söndag den 2 april. I spreadsheetet står det att spelstoppet för spelet är 22:10 den 3 april vilket alltså är felaktigt. Här i reken är det dock rätt starttid!


BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Baseball

Tampa Bay Rays – Season total wins

  • Datum:
    02 apr 2017
    19:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td