Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cincinnati Reds – Season total wins

Spel Nr1:

Cincinnati Reds UNDER 70.5 wins @ 1.91 (bwin) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Reds hade ett 68-94 record förra säsongen och det var bara Twins som var sämre. Twins är på väg åt rätt håll, det är inte känslan för Reds som känns sämre till denna säsongen och det måste till något extra om man ska bli bättre ifjol.

En av lagets bästa batters ifjol Brandon Phillips har lämnat för Braves. En annan viktig batter Jay Bruce lämnade redan under förra säsongen och lämnade ett stort tomrum efter sig. Nu måste man även försöka fylla luckan efter Phillips och den kvaliteten finns inte i laget just nu såvida inte någon helt okänd spelare kommer från ingenstans och presterar på högsta nivå. Man har Votto men utöver det är det otroligt klent.

Pitchingrotationen är också den mycket klen. Straily som var ett utropstecken ifjol har lämnat. Bailey har kunnat pitchat på en okej nivå tidigare i karriären men har varit skadat nästan konstant i 2 år och inleder säsongen skadad så det är inte säkert man får ut något av honom i år heller och om man pitchar så lär han vara långt ifrån bra form. Då var han ändå bara en medelpitcher i sina bästa stunder innan 2 år fyllda med skador så det är väldigt liten chans att han kommer tillbaka på en hög nivå. DeSclafani är också han skadad och kommer missa stora delar av säsongen.

Dom pitchers som finns tillgängliga för Reds är inte ens nära att vara bra och när man då inte heller har en offensiv som kan rädda upp läget så ser det riktigt jobbigt ut.

Saken blir heller inte lättare när man spelar i en division med ligans bästa lag Cubs, och sedan även Cardinals+Pirates som båda är bättre än medel. Det är många matcher där Reds på förhand kommer ha minimal chans till vinst. Det blir en kamp med Brewers om vilket lag som kommer sist men i Brewers tycker jag det finns vissa ljusglimtar i form av några bra pitchers och några bra batters som kan hjälpa deras stjärna Braun.

Har mycket svårt att se hur Reds ska bli bättre än förra säsongen då man hade 68 vinster så denna linan känns som det rört sig 2 matcher åt fel håll!


BOL!
Baseball

Cincinnati Reds – Season total wins

  • Datum:
    03 apr 2017
    22:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td