Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Detroit Tigers – Season total wins

Spel Nr2:

Detroit Tigers OVER 82.5 wins @ 2.11 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Motivering:

Tigers vann 86 matcher förra säsongen och jag tycker inte man känns sämre till denna. Faktum är att man har nästan exakt samma lag denna säsongen då inga större förändringar gjorts. Man har fortfarande en otroligt potent battingorder där nästan varenda position har en spelare som är bättre än medel och den offensiven kan bära laget långt.

Frågorna finns kring bakre delen av lagets pitchingrotation där vi har några äldre herrar som kanske inte riktigt håller. Det finns rutin vilket är en fördel och dom kommer leverera i perioder. Ingen av dom var speciellt bra ifjol, ändå nådde Tigers 86 vinster. Zimmermann kan klart bättre och steppar han bara upp det lite så har Tigers mycket goda chanser att nå minst lika många vinster som ifjol.

Det är också en stor fördel för Tigers att man har White Sox i sin division som efter denna offseason känns som ett riktigt klent lag. Indians är såklart mycket bra men annars rankar jag Tigers som klar 2:a. Royals kan vara med och hota men det känns som dras ras kommer fortsätta även denna säsongen då man saknar någon riktigt stjärna som kan bära laget. Twins kan bli aningen bättre men det är många unga spelare som måste leverera och det är inte säkert dom lyckas.

Tigers har en stabil offensiv och några riktigt vassa pitchers, det gör att man är bättre än medel och bör inte bli så mycket sämre än förra säsongen tror jag!


BOL!
Baseball

Detroit Tigers – Season total wins

  • Datum:
    03 apr 2017
    22:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td