Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kalmar – Elfsborg

Elfsborgs Simon:ar gastar sayonara till Kalmar?

Kalmar FF och Elfsborg hamnade nära varandra i fjolårets sluttabell (sexa, femma) och det kan mycket väl bli samma utgång även under säsongen 2017. Elfsborg har dock distinkta fördelar med sig in i den här premiäromgången.

Kalmar har störts mycket av skadeproblem under försäsongen. Laget har plockat med sig problemen in i denna premiärmatch. Sju spelare är helt otillgängliga här: Viktor Agardius, Johan Stenmark, Måns Söderqvist, Herman Hallberg, Ismael, Edward Crona och Mahmoud Eid. Inte nog med det. Två spelare som är i truppen - Calle Johansson och David Elm - har haft småproblem med sjukdom respektive ont i knäet. Båda de sistnämnda tvingas inleda på bänken. Kalmars bänk består för övrigt enbart av sex spelare. Två av dem är som sagt inte 100%. Kalmar har alltså bara 15 fullt friska spelare!

Kalmar inleder matchen med 18-årige Ingelsson som ytterback och anfallsparet Diouf/Romario. Knappast några faktorer som skrämmer Elfsborg i premiärmatchen.

Kalmars bekräftade startelva: Söderberg - Larsson, V Elm, Thorbjörnsson, Nouri - Sachpekidis, R Elm, Hallberg, Ingelsson - Diouf, Romario.

Elfsborg är ett oskrivet blad inför den nya säsongen. Tappet av Viktor Claesson är tungt och försäsongen har varit sisådär. Jag tycker ändå att Elfsborg i sedvanlig stil ser bra ut på mittfältet med bland annat nyförvärvet Alex Dyer. Det ska även bli spännande att se de två \\\"Simons\\\" utveckling säsongen 2017: Lundevall och Olsson. De kan tillsammans med Jebali åstadkomma mycket.

Elfsborgs bekräftade startelva: Stuhr Ellegaard - Lundqvist, Nilsson, Jönsson, Randrup - Dyer, S Olsson, Lundevall, Jebali, Gustavsson - Frick.

Ett Kalmar som går på kryckor ska inte vara klar favorit ikväll. Elfsborgs 2.19 med Asian Hcp 0 (insatsen tillbaka vid kryss) utgör ett bra spelläge.

Fotboll

Kalmar – Elfsborg

  • Postad:
    03 apr 2017
    18:15
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 0 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,19
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    03 apr 2017
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td